Чекор 2:
Опции за домен
Чекор 3:
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5:
ПРОДОЛЖИ

- Linux Hosting Bundle - Large

Услугата која ја одбравте бара име на домен. Внесете го подолу, името на вашиот домен.

Избери домен:
www.
www.
www. .
http://
* Бесплатна регистрација на домен се однесува само на следните екстензии: .com, .net, .org