Чекор 2:
Опции за домен
Чекор 3:
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5:
ПРОДОЛЖИ

Категории:
  • ASP.NET Small Plan (Plesk) - Plesk control panel; 5 GB Web Space; 200 GB Bandwidth; 1 GB MS SQL Space; 1 GB MySQL Space; 25 Email Accounts; 6 GB Mail Space

  • ASP.NET Medium Plan (Plesk) - Plesk control panel; Unlimited Web Space; Unlimited Bandwidth; 5 GB MS SQL Space; 5 GB MySQL Space; 100 Email Accounts; 12 GB Mail Space

  • ASP.NET Large Plan (Plesk) - Plesk control panel; Unlimited Web Space; Unlimited Bandwidth; 12 GB MS SQL Space; Unlimited MySQL Space; 500 Email Accounts; 25 GB Mail Space

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (18.206.168.65) од која сте и најавени.